BALIKESİRSPOR'da işler yolunda gitmiyor! Ligin ilk hatfalarındaki istikrar mumla aranmaya başladı. Son 6 maçtır gol atamadığı gibi kazanamayan bizim takım bugünkü Akhisar maçını da kalecisi Vukoviç'in müthiş performansı ve şansı sayesinde yenilmeden bitirmeyi başardı. Son dakikaları nefeslerin tutularak izlenilen maçta alınan bir puana şükredildi..

MAÇA İLGİ FAZLAYDI

TFF 1. Lig 15. hafta mücadelesinde Balıkesirspor, sahasında ağırladığı Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maça konuk ekip çok hızlı başladı ve ilk 15 dakika topu Balıkesirspor'un yarı alanında tuttu. Vukoviç, bu sürede mutlak iki gole izin vermedi. 

İÇ SAHADA İLK KEZ KÖTÜ FUTBOL

Kırmızı-Beyazlı takım, 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi kurmayı başarsa da ayakta topu tutmakta zorlandı. Rahmi Anıl Başaran ve Otoo ile bulduğu pozisyonları ise değerlendiremedi. Bu bölümde oynadığımız futbol kötüydü. 

İlk yarı golsuz sonuçlandı.

RAKİP ÜSTÜNDÜ

Karşılaşmanın ikinci bölümünde üstün olan ve gol pozisyonu üreten yine konuk ekip idi. 

Kalesinde devleşen Vukoviç ile hatasız oynayan Tomislav Glumav, Oğuzhan Çapar, Mrsic ile rakibin bir topunu gol çizgisinden çıkaran Okan Alkan karşılaşmanın golsüz bitmesine katkı koyan oyuncularımızdı.

BAL-KES İÇİN 1 PUAN ÇOK İYİ

Yeni tenik direktör Ramazan Kurşunlu'nun 'önce gol yemeyelim, fırsatını bulursak atalım" anlayışındaki ürkek futbolu eleştiri aldı. 

Bu skorun ardından galibiyet hasretini 6.maça taşıyan Balıkesirspor puanını 20'ye yükseltti. Akhisarspor ise 26 yaptı.

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Yiğit Arslan, Cemal Bingül, Mehmet Kapluhan

BALIKESİRSPOR: Vukovic, Okan Alkan, Oğuzhan Çapar, Glumac, Sezer Özmen, Mrsic, Batuhan İşçiler, Hodzic (Dk. 73 Furkan Çil), İbrahim Halil Çolak (Dk. 86 Cenk Güvenç), Rahmi Anıl Başaran (Dk. 90 Kethevoama), Otoo. 

AKHİSARSPOR : Gökhan, Uğur Arslan Kuru, Cocalic, Rotman, Aykut Çeviker (Dk. 70 Çekdar Orhan), Tolga Ünlü (Dk. 55 Alperen Babacan), Erhan Çelenk, Cikalleshi, Bjarnason, Vrsajevic, Burhan Eşer (Dk. 85 Ergin Keleş).  

KIRMIZI KART: Dk. 82 Glumac (Balıkesirspor)

SARI KARTLAR: Dk. 21 Hodzic, Dk. 27 Otoo, Dk. 84 Teknik Direktör Ramazan Kurşunlu (Balıkesirspor), Dk. 39 Rotman, Dk. 73 Bjarnason, Dk. 90 Cikalleshi (Akhisarspor)


Atatürk stadındaki karşılaşmada misafir takım tribünleri tamamen dolarken, kırmızı-beyazlı taraftarların da ilgisi büyük oldu. 

Editör: Haber Merkezi