Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Balıkesir Şubesi 11. Genel Kurulu yapıldı. Kurtdereli toplantı salondaki kongreye antrenörler yanında spor dünyasından yoğun katılım oldu. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile TÜFAD Genel Merkezinden  Selami Tavukçuoğlu'nun da birer konuşma yaptığı genel kurulu  Sezgin Dedeoğlu yönetti. 
CANGÖK'LE BALIKESİR'DE 
TÜFAD'IN ÇITASI YÜKSELDİ


Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Can Cangök yaptığı konuşmada TÜFAD’ın kalitesini arttırmak için çalışacakların söyledi.
TÜFAD'a Balıkesir'de kazandırdıkları yeni çalışma merkezi hakkında üyeleri bilgilendirdiği genel kurul konuşmasında Can Cangök, kurumsallaşmaya değinerek şunları söyledi: 
“Herkesi TÜFAD’ın yeni binasına davet ediyorum. Gelin görün, neler yapılıyor, eksikler neler. Orada bize destek olun. 


KALİTE ARTACAK
TÜFAD’a habersiz dahi gelse kimsenin geri dönmemesi için oraya personel alacağız. Yapacağımız en güzel işlerden birisi bu. Yeni binamız gayet güzel bir yer oldu. Misafirlerimizi rahatlıkla ağırlayabileceğiz. 
Bunu sizin derneğe verdiğiniz paralarla kurslardan eğitimlerden gelen paralarla gerçekleştiriyoruz. TÜFAD’ın kalitesini arttırmak için çalışacağız. ”
TÜFAD'IN YENİ YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?


Konuşmaların ardından  tek listeyle gidilen seçimlerde, Can Cangök başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Şahin Kaman, İsmail Uzun, Cemal Avcu,  A.Gürkan Şehirli, Mumammet Yılmaz, Bülent Uğurlu, İrfan Yolaç, Adem Özalp, Rıfkı Durak, Yunus İçuz, Faruk Ahlatlı, Ali İhsan Uysal, Muhteşem Dumanlı, Ahmet Hasar.

Editör: Haber Merkezi