BALIKESİR Sındırgı Belediyespor futbol okulundan başlayıp İtalya'ya uzanan başarı öyküsünün kahramanı Cengiz Ünder, uzun bir süre sonra geldiği baba ocağında hasret giderdi.

MORAL DEPOLUYOR
İTALYA Serie A liginde zirve yarışı yapan Roma'nın yıldız oyuncusu Cengiz Ünder, liglere iki hafta ara verilmesi üzerine moral depolamak üzere Türkiye'ye geldi.

MEMLEKET SINDIRGI
Genç yıldız, baba ocağı Sındırgı'ya gelişini, kişisel sosyal medya hesabından "Memleket... #Sındırgı" paylaşımıyla duydu. 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Cengiz, babasına ait işyerinde çay içerken ve ana evinde pencereden manzarayı seyrettiği fotoğrafı da bu paylaşımına ekledi. 

REKOR KIRDI
Ülkemizin gurur kaynağı Cengiz Ünder'in twitter hesabındaki paylaşımı bin 300  kez retweet edilirken, 62 bin beğeni aldı. Altına yüzlerce yorum yapıldı.

EFSANE OLACAKSIN!
Genel manada mütevazi kişiliğine vurgu yapılan yorumlardan en dikkat çekeni  "Roma'da totti unutulacak...Sen efsane olacaksın" şeklindeydi.

HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI
Bu arada Sındırgı sokaklarında dolaşıp buluştuğu arkadaşlarıyla kucaklaşıp hatıralarını yad eden Cengiz Ünder'e; hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi.


Cengiz Ünder, Roma ile sözleşmeni 2023 yılına kadar uzatmıştı.

ROMA  4. SIRADA
Cengiz'in formasını giydiği Roma, İtalya ligindeki son maçını Fiorentina'ya karşı 4-1 kazandı ve ligde 35 puanla 4. sırada bulunuyor.

(*) Sındırgı'ya hoşgeldin Cengiz

Editör: Haber Merkezi