TFF 1. Ligde "transfer tahtasını açamayan tek takım" olma özelliğini elinde bulunduran Balıkesirspor Kulübü'nde sıçak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yusuf Şimşek, tahtanın açılmayacağını öğrenir öğrenmez görevi bırakırken, başkan Özgür Yılmaz, takımı bizim çocuklara emanet etti.

Kırmızı-Beyazlı takımın teknik sorumluluğuna camianın sevdiği isimlerin başında gelen Umut Baysal'ı getiren yönetim, yardımcılıklarına da alt yapı antrenörlerinden Zafer Özkanay, Bekir Gür ve Rıdvan Karaca'yı getirdi. 

Altyapıda performasıyla tüm spor otoritelerinin dikkatlerini çekmeyi başaran Umut Baysal, profesyonel takımın başına ikinci kez geçti. 

Genç teknik adam, Pazartesi akşamı iç sahada oynanacak Tuzla maçı öncesi, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Konu Balıkesirspor olduğunda hiçbir zaman görevden kaçmadım. Takımımızın teknik sorumluluğunu üstlendim.  Zor bir maç bizi bekliyor, oyuncularımıza inanıyoruz güvenimiz tam. Taraftarımız bize inansın oyuncularımız bu işi başaracak, ben onlara güveniyorum. İnşallah Tuzlaspor maçını kazanıp bu galibiyeti taraftarımıza, başkanımıza ve değerli yönetimine armağan edeceğiz. Sahada çok koşan, pes etmeyen bir Balıkesirspor olacak. Galibiyeti maç sonunda hep birlikte kutlamak İçin taraftarlarımızı Tuzlaspor maçında tribünlere  davet ediyorum.

Editör: Haber Merkezi