Balıkesirspor, taraftarlarının galibiyet hasretini gideremedi. Kırmızı-Beyazlı takım, ligin 14. haftasında konuk ettiği Karşıyaka ile golsüz berabere kaldı. Böylece, ligdeki beraberlik sayısını 9'a yükseltti. İşte 14 haftanın kısa analizi..

ÜÇ GALİBİYETİ VAR
Balıkesirspor'un ligde üç galibiyeti bulunuyor.  Kardemir Karabük'ü 2-0, Yeni Malatya'yı 1-0  yenen Balıkesirspor, Muhammet Yılmaz  yönetiminde gittiği Kayseri Erciyes  deplasmanından 3 puanı 1-0'lık galibiyetle  getirmişti.

EN AZ YENİLGİ ALAN 3 TAKIM ARASINDA
Balıkesirspor, PTT 1. Ligin 14. haftası sonunda  en az yenilen üç takımdan biri durumunda. 
Ligde iki mağlubiyeti bulunan Kırmızı-Beyazlı  takım, Elazığspor'a 1-0, Şanlıurfaspor'a ise 2- 0'lık skorla yenilmişti. 

ZİRVEDEN ŞİMDİLİK KOPTU!
14. hafta sonunda 18 puana ulaşan Bal-Kesler,  Kardemir Karabük, Gaziantep BB ile birlikte ligin  en az yenilgi gören üç takımından biri ünvanına  sahip.

ATTIĞI GOL KADAR YEDİ
Forvetinde önemli isimler olan Balıkesirspor,  buna karşın ligde gol kısırlığı çeken takımlar  arasında yer aldı. Golcüler 14 maçta 14 gol  kaydetti. Kırmızı-beyazlı takım kalesinde ise 13  gol görürken Andrija Vukovic hemen hemer her  maçta çok önemli kurtarışlara imza attı.
TEKNİK ADAMLARIN KARNESİ 
Erkan Sözeri ile başladığı ligin 7. haftası  sonunda bu isimle yollarını ayıran Balıkesirspor,  üç maçıa yardımcı antrenör Muhammet Yılmaz  ile çıktı. Bu maçlarda iki beraberlik, bir galibiyet  elde etti.  Yeni yönetimin takımı emanet ettiği  Fikret Yılmaz ise, üç lig maçında galibiyet yzü  göremedi.
Editör: Haber Merkezi