TFF 1'inci Lig'in 23'üncü haftasında Balıkesirspor, 5 Mart Pazar günü evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak.
Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşma Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak.
Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği müsabakayı TRT Spor naklen yayınlayacak.
Haftaya 31 puanla 6'ıncı sırada giren Balıkesirspor, 43 puanlı lider Evkur Yeni Malatyaspor'u yenerek play off iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
CANGÖK TAKIMINA GÜVENİYOR
Play off hattındaki yerini korumak isteyen Balıkesirspor'da zorlu bir sınava çıkacaklarını belirten teknik direktör Can Cangök, "Bandırma derbisinde olduğu gibi tüm şehirle kenetlenmeliyiz. İddiamızı sürdürmemiz için kazanmamız gerekiyor. Taraftar bize tam destek vermeli" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un iyi takım olduğunu, sakat ve cezalıları olmasını rağmen rakibin geniş bir kadroya sahip olduğunu anlatan Can Cangök, şöyle konuştu:
"Ligdeki konumları itibarıyla ciddi bir ekiple karşılaşacağımız ortada. Oyunun kontrolünü bırakmadan sabırlı oynamalıyız. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek yükselişimiz sürdürmek istiyoruz. Oyunrcularım, destek gördüğü müddetçe çok daha iyi şeyler yapacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Editör: Haber Merkezi