Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile KÜÇÜKSAN işbirliğiyle Sanayi CUP Projesi kapsamında düzenlenecek futbol turnuvalarının protokolü Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakbaş ve Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalandı.

Düzenlenecek halı saha organizasyonunda, KÜÇÜKSAN bünyesinde kayıtlı ya da bu çatı altında faal durumda olan işletmelerde çalışan sanayideki firma personelleri turnuvaya katılacak.

Katılımcılara bilinçli spor yaptırmak, yaygınlaştırmak, spor bilincinin toplumda yerleşmesini sağlamak, sağlıklı bireyler yetiştirmek, farklı spor tesislerinde daha verimli ve planlı etkinlik amaçlı kullanımını sağlamak amaçlarıyla düzenlenen Sanayi CUP Futbol Turnuvası ile sporun her alanda desteklenmesi amaçlanıyor.

Turnuvada hedefin sanayide hizmet veren firmaların çalışanlarının sporun birleştirici gücü sayesinde bir araya gelmelerini sağlamak, sporu yaygınlaştırmak olduğuna dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Bu sayede spor tesisi olarak kullanılan tüm alanlarda çeşitli kuruluşlarla işbirliği içerisinde değişik faaliyetler yapma arzusundayız.

Bu protokolün tüm firma çalışanlarına, spora gönül verenlere hayırlı olmasını diliyoruz. Dostluk, centilmenlik ve tatlı rekabet içerisinde düzenlenecek turnuvaya katılacak takımlara şimdiden başarılar dilerim. Projemize destek veren, tesislerini açan Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibine teşekkür ederim. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi