DURSUNBEY'deki düğün evini matem evine dönüştüren kaza bugün akşam saatlerinden meydana geldi 
İlçenin kırsal Arıklar Mahallesi'ndeki kazada, bir yakınlarının düğününe katıldıktan sonra köylerine dönen vatandaşları taşıyan 10 VU 402 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıktı. 
Mehmet Soydan'ın kullandığı minibüs yuvarlanmaya başlayarak şarampole uçtu.  Araç ağaçlara çarparak durdu. 


Kazada, sürücü Mehmet Soydan (52) ile yolculardan İbrahim Kıvrak (50) olay yerinde öldü. 
Yolculardan  İlyas Kesgin, Serhat Kesgin, Emin Kesgin, Recep Kesgin, Emir Kesgin, Songül Kesgin, Sinan Kesgin ile Muhammet İlbay yaralandı. 


Yaralılar, ambulanslarla Dursunbey ve Simav Devlet Hastanelerine  sevk edildi. 

BERBER'DEN ANINDA MÜDAHALE


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmali Beber, kaza haberini aldıktan sonra olay yerine gitti.

İtfaiye ekiplerini olay yerine sevk ederek kurtarma çalışmalarına eşlik etti. Berber, kaza sonrasında ölen ve yaralanan vatandaşların yakınlarıyla ilgilenerek acılarına ortak oldu. 
YSK BAŞKANI SADİ GÜVEN
iLE BELEDİYE BAŞKANI BAHÇAVAN
YARALILARI ZİYARET ETTİ


Dursunbey'de katıldıkları düğün sonrası kırsal Şenköy mahallesine gitmekte iken  Arıklar mahallesi mevkiindeki  trafik kazasında yaralanan vatandaşların tedavisi sürüyor. 
Bu arada, bir programa katılmak üzere Balıkesir'e gelen Yüksek Seçim Kurulu ( YSK) Başkanı Sadi Güven, Kaymakam vekili Murat Atıcı ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Devlet Hastanesine giderek yaralı vatandaşları ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yakınlarıyla görüşerek acılarını paylaştı. 


Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Çok üzücü bir kaza. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza mevlamdan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifalar dilerim. Kazada yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza da başsağlığı diler, böyle üzücü olayların birdaha yaşanmamasını temenni ederim." dedi.

Editör: Haber Merkezi