Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Zeyrek’in vefatı, tüm Türkiye’yi yasa boğarken, cenaze törenine on binlerce vatandaş ve farklı siyasi partilerden çok sayıda isim katıldı.

Ahmet Akın "kale komutanları"nı kucakladı
Ahmet Akın "kale komutanları"nı kucakladı
İçeriği Görüntüle

Balıkesir’den de törene yoğun katılım oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin yanı sıra yüzlerce partili ve vatandaş, Zeyrek’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Törende, Zeyrek’in ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilekleri iletilirken, duygu dolu anlar yaşandı.

Zeyrek Caneza Akin

Ahmet Akın “Kardeşimiz Ferdi Zeyrek’i geç bulduk, erken kaybettik. Onun insanlığa ve halkına olan bağlılığı hepimize örnek oldu. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz,” dedi.

Zeyrek Caneza1

Ferdi Zeyrek’in cenaze töreni, birlik ve dayanışma ruhuyla gerçekleşirken, sevenleri onun hizmetlerini ve güler yüzünü unutmayacaklarını ifade etti.

Türkiye genelinden gelen destek mesajları, Zeyrek’in ne kadar sevilen bir isim olduğunu bir kez daha ortaya koydu