Galata Köprüsü’nde binler Filistin için yürüdü. Milli İrade Platformu’nun çağrısıyla İstanbul’da düzenlenen Filistin yürüyüşü, Galata Köprüsü’nde geniş katılımla gerçekleşti.
“Sinmiyoruz, Susmuyoruz, Filistin’i Unutmuyoruz” mottosuyla düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar, Filistin halkına destek mesajları verdi.

Yürüyüşe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur da katıldı. Türk ve Filistin bayrakları taşıyan kalabalık, sloganlar eşliğinde Galata Köprüsü boyunca yürüyerek Gazze’de yaşananlara dikkat çekti.
Belgin Uygur, yürüyüşten paylaştığı fotoğraflara, “Bir değil, bin değil, milyonlarız biz! Nehirden denize, Filistin özgür olana dek! Galata’dan Gazze’ye, direnişe bin selam” notunu düşerek Filistin davasına verilen desteğin süreceğini vurguladı.
Yürüyüş boyunca yapılan konuşmalarda, Gazze’de yaşanan insani krize karşı uluslararası toplumun daha güçlü ve somut adımlar atması gerektiği ifade edilirken, Filistin halkıyla dayanışma mesajları öne çıktı.




