Kırmızı-Beyazlı kulubün başkanı Tuna Aktürk, ajans10 muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon kadroda yer alan Coşkun Yılmaz, Kerem Gülbahar, Rıza Efendioğlu ve Muhammet Reis ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlanarak sözleşmelerinin 1'er yıl süreyle uzatıldığını bildirdi.
Aktürk, hedeflerinin kapısından döndükleri Bank Asya 1. lig olduğunu belirterek, bu amaçla mevcut kadroyu korumayı amaçladıklarını söyledi.
KİMLERİN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
KİMLERİN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
Kaleciler Olcay Çetinyaka ile Ergin Altay yanında, Ali Öztürk, Caner Arıcı, Hüseyin Kar, Zafer Cansız, Selim Akbulut, Salih Sefercik, Onur Acar, Hüseyin Yakup Düz, Serkan Silan, Ali Akburç, Kemal Aktaş ile K. Ali Öztürk'ün sözleşmelerinin devam ettiğini açıklayan başkan Tuna Aktürk, dış transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA
DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA
Gaziosmanpaşaspor'dan Gökhan Demir ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını hatırlatan Aktürk, 4-5 futbolcuyu daha kadroya dahil ederek transferi sonlandıracaklarını belirtti.
