BALIKESİR'in AK Partili Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Büyükşehir yönetimiyle uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin Balıkesir'de merkez ilçe ve il başkanlıkları görevinde bulunması nedeniyle siyaseten tecrübeli bir isim olan Dinçer Orkan, Büyükşehir'le arasında "kara kedi" girdiğine ilişkin karafa karışıklığı yaratmayı hedefleyen fısıltı ve trol çetesini müthiş bir fotoğraf karesiyle maymuna döndürdü.

MUHTEŞEM ÜÇLÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Başkan Vekili Yasin Sagay ile aynı masada Balıkesir için ders çalışırken gösteren fotoğraf altına Dinçer Orkan, şu notu düştü:

"31 Mart seçimleriyle Karesi Belediyesi’nde bayrağı kendisinden devraldığımız ve kendisi de Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz başkanımızla Karesi’mizin değer kazanması için uyum içerisinde çalışıyoruz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz aynı zamanda Karesi Belediye Meclis Üyemiz Yasin Sağay’a Karesi’mize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

İŞTE O PAYLAŞIM

Editör: Haber Merkezi