Ahmet Akın: Mensubu olduğum parti CHP'dir
Ahmet Akın: Mensubu olduğum parti CHP'dir
İçeriği Görüntüle

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, belediyedeki çalışma arkadaşı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Ferit Gündoğdu’ya yönelik iddialar ile AK Parti’ye geçeceğine dair söylentilerin ülke gündeminde yer aldığı süreçte, Umre ziyaretinin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı.

Gönen’de hemşehrileriyle kucaklaşan, esnafla sohbet ederek hasret gideren Başkan Akın, merhum anne ve babasının kabirlerini de ziyaret ederek dualar etti.

Ziyaretini sosyal medya hesabından “Doğup büyüdüğüm Gönen’deyim” notuyla paylaşan Akın, şu ifadeleri kullandı:

Miraç Kandilimiz vesilesiyle sabah namazının ardından esnaflarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek hayırlı kandiller diledim. Ardından İstiklal Madalyalı dedem Ahmet Akın’ın, babam Erdal Akın’ın ve annem Nejla Akın’ın kabirlerini ziyaret ettim. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.”

Akın Mezarda

Başkan Akın’ın Gönen ziyareti, hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılanırken, ziyaretin kendisine moral ve güç verdiği ifade edildi.