AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, “Şiddetle değil, sandıkla konuşulur” diyerek saldırıyı sert sözlerle kınadı ve sorumluların hukuk önünde hesap vereceğini vurguladı.

Başkan Akın’dan kamu kurumlarına birlik mesajı
Başkan Akın’dan kamu kurumlarına birlik mesajı
İçeriği Görüntüle

Balıkesir’in Marmara ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı binasına taşlı saldırı yapıldı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, saldırıyı sert sözlerle kınayarak bunun sadece bir binaya değil, demokrasiye ve millet iradesine yönelik bir provokasyon olduğunu söyledi.

Aydemir, siyasetin şiddetle değil sandıkla ve milletle yapılacağını vurguladı; saldırıyı gerçekleştirenlerin hukuk önünde hesap vereceğini ifade etti.

AK Parti teşkilatlarının hiçbir tehdit ve şiddete boyun eğmeyeceğini belirterek Marmara İlçe Teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Saldırıyı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başta olmak üzere milletvekilleriyle belediye başkanlar da mesajlarıyla kınadı.