Balıkesir'in Dursunbey ilçesi yakınlarında bir yük trenine bağlı vagonun ön tekerlerinin raydan çıkması üzerine arkadan gelen 2 yolcu trenin seferleri aksadı. Trenlerdeki 935 yolcu, gidecekleri yerlere otobüslerle gönderildi.
Alınan bilgiye göre, yük trenine bağlı vagonun ön tekerleri, Küçükler köyü yakınlarında raydan çıktı.
Sorun nedeniyle Ankara-İzmir seferini yapan Karesi Ekspresi, Gazellidere Tren İstasyonu, arkasından gelen ve aynı güzergahta giden Mavi tren ise Dursunbey Tren İstasyonunda bekletildi.
Karesi Ekspresi de bir süre sonra Dursunbey Tren İstasyonuna gelerek yolcularını indirdi. Bu trende bulunan 470, Mavi trende bulunan 365 yolcu, otobüslerle gidecekleri yerlere gönderildi.
Dursunbey İstasyonu yetkilileri, sorunun çözülmesinin ardından trenlerin İzmir'e gideceğini ve yolcularını alarak normal seferlerine devam edeceğini bildirdi.