Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP lideri Özgür Özel'e yapılan yumruklu saldırıyı kınadı. Akın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Demokrasimize ve halkın iradesine yapılan bu saldırıyı yapanların hukuk önünde derhal ve en ağır şekilde hesap vermesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Balıkesir turizminin ilk göz ağrısı Erdek'e BBB eli
Balıkesir turizminin ilk göz ağrısı Erdek'e BBB eli
İçeriği Görüntüle

AKBIYIK'TAN SALDIRI AÇIKLAMASI

Mesut Akbiyik Ozgur Ozel 2

CHP'li Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık da kınama mesajında; "Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e karşı düzenlenen menfur saldırıyı kınıyor, Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alçak saldırıyı gerçekleştirenin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli de şu açıklamayı yaptı:

Atatepe Hakan Sehirli

"Atatürk Kültür Merkezi (AKM) çıkışında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyorum. Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sorumluların bir an önce adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum."

ENSAR AYTEKİN LANETLEDİ

Ensar Aytekin Oz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin de, saldırıyı kınadığı açıklamasında, "Acı hepimizin acısıdır, ülkenin tüm renkleri Sırrı Süreyya Önder'e son görevini getirmek için oradayken kendini bilmez bir haysiyetsizin Genel Başkanımız Özgür Özel'e alçakça saldırmasını lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

Balıkesir'deki diğer CHP'li belediye başkan ve yöneticileri de Özel'e yapılan saldırıyı kınayan mesajlar paylaştı.