▪️Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, geçirdiği rahatsızlık sonrası başarılı bir operasyonla tedavi edilmişti. Nekahet dönemini büyük oranda tamamlayan Başkan Göksel, kamuoyuna yönelik yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta görevinin başına döneceğini müjdeledi.

Karesi Belediyesi’ne Beyaz TV’de ağır iddialar
Karesi Belediyesi’ne Beyaz TV’de ağır iddialar
İçeriği Görüntüle

DUALARINIZ GÜÇ VERDİ

▪️Göksel açıklamasında, “Geçirdiğim rahatsızlık sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve güzel dilekleriniz için her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Dualarınız ve mesajlarınız bizlere güç verdi. İyileşme sürecim büyük ölçüde tamamlandı. Şu anda çalışmaların genel durumunu yerinde incelemeye başladım ve önümüzdeki hafta itibarıyla görevimin başına dönmeyi planlıyorum” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

▪️Başkan Göksel, destek olan herkese sevgi ve saygılarını sunarak, Bigadiç’e kaldığı yerden hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.