Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Türkiye’nin gözde turizm beldesi olan Ayvalık ve Kuzey Ege’deki tüm bölgenin, güzelliğinin, estetiğinin, doğallığının bozulmaması için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Ayvalık’ı gelecek kuşaklara, Atalarından aldığı gibi emanet etmenin sorumluluğunu ve yükünü omuzlarında taşıdıklarını vurgulayan Başkan Ergin, iptal kararının, benzer girişimde bulunmak isteyenlerin hevesini kursağında bırakacağını belirtti.

Başkan Ergin, “Karakoç Deresi’nin sulak alan statüsünde kalması, pirina kokusu yayan fabrikanın önlem alması, Karaayıt’ın madencilere depo olmaması için, göreve geldiğimiz günden beri mücadele ediyoruz, mücadeleyi aksatmaksızın sürdürmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Ergin, "Bu mücadeleyi sürdüren ve desteklerini esirgemeyen Avukat Günay Benli ve Avukat Canan Yılmaz’a, gönüllü olarak davamızı üstlenen Avukat Filiz Sonsuz’a, birlikte mücadele yürüttüğümüz Bergama Çevre Platformu ve Burhaniye Çevre Platformu’ndaki arkadaşlarımıza ve yaşam savunucusu dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi