BALIKESİR'de bir süre önce günlük 1000 rakamının üzerine çıkan vaka sayısı 400 civarına kadar gerilerken, bir hemşerimiz daha vefat etti.

Yeni tip (Covid-19) korona virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin arasınra merkez ilçe Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın kayınvalidesi Fatma Şekercioğlu da katıldı.

Yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavisine bir süredir Atatürk Şehir Hastanesi'nde devam edilen Fatma Şekercioğlu, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Aynı zamanda Balıkesir'in asırlık firması Şekercioğlu'nun sahibi Mustafa Şekercioğlu'nun eşi olan Fatma hanım, 60 yaşındaydı. 

Fatma Şekercioğlu'nun cenazesi Paşaalanı mahallesindeki evinin önüne getirilerek helallik alındı. Ardından toprağa verilmek üzere Dursunbey'e götürüldü.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, kayınvalidesinin vefat haberini "Kıymetli eşim Cemile Avcı’nın değerli annesi, kayınvalidem, aile büyüğümüz FATMA ŞEKERCİOĞLU’nu kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah." ifadeleriyle duyurdu. 

balikesirim.net; merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesiyle yakınlarına başsağlığı ve sabır diler.


Başkan Avcı'nın eşi Cemile Avcı, annesini kaybetmenin acısını yaşadı.

Editör: Haber Merkezi