Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘On Talks’ zirveler serisinin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ndeki Kişisel Gelişim Zirvesi’ne katılan Başkan Yücel Yılmaz, kendisini tanıttı ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında gençlere bilgiler verdi. Türkiye’nin üreten ve çalışkan gençler için fırsatlar ülkesini olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, gençlerin sorularını yanıtlayarak programın sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekti.
 
‘GENÇLERİ AKLI VE DİNAMİZMİ BİZE KAZANDIRIYOR’


Büyükşehir olarak yaptıkları her çalışmaya mutlaka gençleri dâhil ettiklerini vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz “Her çalışmamızda; gençlerin aklı ve dinamizmi var. Gençlerle yapmış olduğumuz çalışmaların bize çok şey kattığının farkındayız. Sizlerle sık sık bir araya gelmeye, sizler için yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
‘MUTLAKA GÖZLEMLEYİN’


Konuşmasında gençlere tavsiyeler de veren Başkan Yücel Yılmaz “Bu dönem, hayat çizginizi belirleyeceğiniz bir dönem. Bugün yaptığınız her şeyin etkisini ilerleyen yıllarda mutlaka gözlemleyeceksiniz. O yüzden yapacağınız tercihler, çizeceğiniz yol haritası geleceğiniz açısından oldukça önemli. Mutlu olmak istiyorsanız; istediğiniz, sevdiğiniz işi yapın. Mutlaka iyi ve kötü rol modelleriniz olsun, neleri iyi neleri kötü yaptıklarını gözlemleyin.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi