Ülkü Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanlığı bünyesinde ortaöğretim ve lise dönemindeki gençlere yönelik faaliyetlerde bulunan Ortaöğretim Birimi, düzenlediği etkinlikle ara tatile giren öğrencilere karne hediyesi dağıttı. 

Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan, ara tatil dönemine kadar ortaöğretim biriminin gerçekleştirdiği kültürel yarışmalar kapsamında başarılı olan gençlere Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan yayınlardan ve Odaklı 2023 – Anlayarak Hızlı Okuma programını hediye etti.

Gençlere yönelik konuşmasında Başkan Çalışkan “Ortaöğretimli yiğit bozkurtlar karne tatili öncesinde bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştirdik. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz, önümüzdeki yıllar içerisinde ülkenize ve ülkünüze sahip çıkacak, milliyetçi, mukeddesatına sahip çıkan abide şahsiyetler olarak Türk Milletinin yürütücü kuvveti sizler olacaksınız. Türk Milletine olan sevginiz ve damarlarınızdaki asil Türk kanına yakışır meziyetlerde yetişmeniz için mücadelemiz hep devam edecektir. Ailelerinize selamlarımı iletin.”  ifadelerini kullandı.

Balıkesir'de gerçekleştirdiği sosyal yardım kampanyaları ile dikkatleri üzerinde toplayan Ülkü Ocakları, yeni dönemde gerçekleştireceği faaliyetlerinin de rotasını belirledi.

Editör: Haber Merkezi