Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Balıkesir’deki programı kapsamında Balıkesir Üniversitesi Teknokent’i ziyaret etti.

Bakan Mustafa Varank’a programında; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, il protokol üyeleri ve üniversite üst yönetimi de eşlik etti.

Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir’den Teknokent’te gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Varank, Teknokent’te yer alan kuruluşların temsilcileri ve öğrencilerle de görüşerek yaptıkları çalışmalar ve projeleri ile yakından ilgilendi.

Program sonunda Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ziyaretleri ve ilgileri nedeniyle Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi