Gömeç girişi anayol üzerinde 7.118 M2 büyüklüğündeki Tariş Zeytinyağı Fabrikası 6 milyon TL.sı bedelle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındı.

Tapudaki işlemlere Tariş Gömeç Başkanı Hadi Pehlivan ile Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Mehmet Birol Şahin imza attı.

Tapuyu teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada Şahin, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın ilimiz ve ilçemizin hizmet ihtiyaçları için bugün de Gömeç ilçemizdeki Tariş Zeytinyağı Fabrikası arazisini satın aldık. Gördüğünüz üzere Büyükşehir Belediyemiz sadece satan değil sattığından fazlasını satın alan bir Belediye. Bu konuda muhalefetin 'parsel parsel satıyorlar' algısı tamamen gerçek dışıdır. Tam tersine aslında parsel parsel satın alıyoruz. Gömeç ilçemize ve ilimize hayırlı olsun.." dedi.

EŞREF USLU İSTEDİ, YÜCEL YILMAZ KIRMADI

Tapu imza töreninde hazır bulunan Gömeç Ak Parti ilçe başkanı Eşref Uslu ise, "Burasını Yücel Başkanımızdan talep etmiştik.Bizi kırmadı burasını satın aldı. İlçemizin her daim hizmetinde olan ve taleplerimizi kırmayarak TARİŞ FABRİKASI’na bütçe ayırarak Büyükşehir Belediyemize kazandıran Sn Yücel YILMAZ Başkanıma ilçemiz adına teşekkür ederiz. Hayırlı olsun." ifadeleriyle duygularını paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür eden Eşref Uslu, Gömeç'in yeni dönemin parlayan yıldızı olacağını söylüyor.

Editör: Haber Merkezi