Anadolu’nun jeti 'Anadolu Jet', İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor. Anadolu Jet, 14 Haziran tarihi itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen-Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı uçuşlarını her şey dahil 54 liradan başlayan fiyatlarla düzenleyecek.

Bu yıl beşinci yılını kutlayan Anadolu Jet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan sonra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da sefer düzenlemeye başlayan Anadolu Jet, İstanbul Sabiha Gökçen’den yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şimdiye kadar Adana, Kayseri, Ankara, Erzurum, Trabzon ve Sivas’a direkt sefer düzenleyen Anadolu Jet, uçuş ağına on yeni destinasyon daha ekliyor.

Anadolu Jet, 14 Haziran itibariyle Sabiha Gökçen’den Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı'na direkt seferlerine başlıyor. Her şey dahil 54 liradan başlayacak bilet fiyatlarıyla artık Balıkesir'de de “Uçmayan Kalmayacak.”

Anadolu Jet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları ve Anadolu Jet hakkında daha fazla bilgiye www.anadolujet.com adresinden veya 444 25 38 çağrı merkezinden ulaşılabiliyor. 

Editör: Haber Merkezi