Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin ekipleriyle birlikte Ankara çıkarması yaptı. Başkanların birlikteliği, yeni dönem TOBB yönetiminde Balıkesir'den bir isme yer verileceğine dair beklentileri kuvvetlendirdi.

Şehrin ekonomik yaşamının temsilcileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ziyareti için gittiği Ankara'da, Anıtkabir'e de çıkarak Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Oda başkanları Anıtkabir'deki mozeleye çelenk bıraktı. Daha sonra Balıkesir heyeti adına BSO Başkanı Nazmi Yarış, Anıtkabir Defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. 

TOBB BAŞKANI İLE BULUŞTÜLAR

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Nazmi Yarış ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, meclis başkanları ve yönetimleriyle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifak Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 

TOBB genel kurulu öncesi gerçekleştirdikleri ziyaret ile birlik beraberlik örneği sergileyen Balıkesir heyeti, "Birlik yönetiminde Balıkesir olmalı" mesajını verdi.

Balıkesir heyetiyle TOBB Sosyal Tesislerinde bir arayan gelen Hisarcıklıoğlu, ziyaretin anısına çektirilen fotoğrafları "Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlarımızı, Meclis Başkanlarımızı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizi Birliğimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, yeni dönemde başarılar dilerim." notuyla paylaştı. 

Balıkesir heyeti, TOBB genel kurulu öncesi birlik beraberlik örneği sergileyerek "Birlik yönetiminde Balıkesir olmalı" mesajını verdi.

Editör: Haber Merkezi