Balıkesir Ticaret Odası (BTO), Avlu'daki yönetim binasının üst katını Meclis Toplantı salonuna dönüştürdü.

BARIŞ AYDIN YAŞATILACAK

Salona, 4 yıl önce kalp krizi sonucu vefat eden BTO yöneticisi genç iş insanı Barış Aydın'ın adı verilerek vefa örneği sergilenirken, açılışın gerçekleştiği törende duygusal anlar yaşandı. 
 

Başkan Rahmi Kula ile Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve BTO yöneticileri konuklarla yakından ilgilendi.

Kent protokolünün eksiksiz katıldığı açılış töreninde BTO Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli, Büyükşebir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Hasan Şıldak konuşmalarında, şehirdeki kurum ve kuruluşlar arasındaki uyumlu çalışmadan söz ederek birlik mesajı verdi. Bu müthiş ahengin hizmetlere ve yatırımlara da yansıdığına dikkat çekildi.

Ticaret Odası'nın tarihiyle faaliyetlerinin anlatıldığı video gösteriminin ardından, 1889 yılında temelleri atılarak resmi kimlik kazanan odanın hayattaki başkanları Ziya Tan, Nihat Kozdağ, İlyas Yılmaz Fahri Ermişler ile en eski üyelerine şild takdim edildi.

Bu arada Fahri Ermişler de kısa konuşmasında salona Barış Aydın adının verilmesinden duyduğu gururu paylaşırken duygu yüklü ifadeler kullandı. Ermişler'in Rahmi Kula ve ekibinin çalışmalarından övgüyle söz etmesi de dikkat çekti.

MÜTHİŞ AHENK

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) ""Barış Aydın Meclis Salonu" açılışında şehrin protokolüyle iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları birlik beraberlik örneği sergiledi. Açılış sonrasında verilen "aile fotoğrafı" kentteki uyumun görüntüsünü oluşturdu.

Törende, odanın en eski üyelerine şild takdim edildi.

BTO Barış Aydın Meclis Salonu'nun açılışına kent protokolüyle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eksiksiz katıldı.

Odanın eski başkanlarından muhasebeci Nihat Kozdağ hatırlanmanın gururunu yaşadı.

Elektro Mekanik Sanayi Tesisleri (BEST) nin şildi Sırrı Yırcalı'ya takdim edildi.


 

Editör: Haber Merkezi