BALIKESİR’de kazanıp Balıkesir’e yatırım yapan 4 işadamının ortaklığında kurulan 4AS Marketler zincirinin 6'ncı şubesi Cumartesi günü Bahçelievler Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde görkemli bir törenle açıldı.
Alaca Mescid Camii İmamı İbrahim Küçük tarafından okunan duanın ardından marketin açılış kurdelesini Faruk Kula, Adnan Atacan ve İbrahim Küçük birlikte kesti. Açılış nedeniyle bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimlerin yapılması Balıkesirlilerin açılışa yoğun ilgi göstermesine neden oldu. Markete ilk günden ilgi büyük olurken, market dışında da ürünlerin tanıtımı yapılırken, vatandaşlara lokma ve pilav dağıtıldı. İstihdama da katkı da bulunan 4AS yeni şubesindeki personel sayısını da arttırdı.
4AS Marketler zincirinin 6'ncı halkasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Kula Yağ ve Emek Yem San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula, İşadamları Memduh Yolcu, Remzi Çakar, Adnan Atacan katıldı. İşadamı Fuat Kula ve Faruk Kula’nın oğulları Rahmi, Uğur ile Cesur Kula davetlilerle ve Balıkesirlilerle yakından ilgilendi.
Editör: Haber Merkezi