Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Balıkesir İl Müdürü İsmail Sevinç, üçlü kararname ile SGK Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığına atandı. Üç yıldır Balıkesir'de görev yapan Sevinç'in önümüzdeki günlerde ilişiğini keserek, Ankara'daki yeni görevine başlayacağı öğrenildi.
Kurumda böylesine önemli bir göreve getirilmenin gururunu yaşadığını belirten Sevinç, “Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı, finansal piyasalarda kuruma ait parayı değerlendiriyor, tahsilat ve ödemelerin hızlı, güvenli ve düşük maliyetle yapılması konusunda banka ve diğer finansal kuruluşlarla protokoller yapıyor. Bu göreve getirilmemde Balıkesir'deki başarılı çalışmalarımızın da payı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daire Başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım"dedi.
Sevinç'in atanmasıyla birlikte boşalan SGK Balıkesir İl Müdürlüğü'ne ise önümüzdeki günlerde yeni bir atama yapılması bekleniyor.
SEVİNÇ KİMDİR?
1975 Kırıkkale doğumlu İsmail Sevinç, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 1997-99'da Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde kadastro teknisyenliği, 1999-2000'de Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali kontrol Müdürlüğü'nde bütçe uzman yardımcılığı, 2000-2007 yılları arasında SSK Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş, 2007-2008'de SSK müfettişliği görevlerinde bulundu. 2008'de Balıkesir SGK İl Müdürlüğü'ne atandı. Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden “Avrupa Birliği Uzmanı", İSO çalışmaları kapsamında TSE'Den “iç tetkikçi" unvanı aldı. İngilizce bilen Sevinç evli ve bir çocuk babası..  

Bu arada, Sevinç, Balıkesir'de veda ziyaretlerine başladı. İl Emniyet müdürü Ömer Aydın'a veda eden Sevinç, ziyaretlerini pazartesi gününden itibaren sürdürecek ve yeni yılda yeni görevine başlayacak.
 
Editör: Haber Merkezi