TARIM ve hayvancılığın başkenti Balıkesir, bal üretiminde dünya markası olmak amacıyla başlattığı seferberliği sürdürüyor.

“Balıkesir balını tüm dünyaya tattıracağız. Bal denildiğinde ilk akla Balıkesir gelecek" diyerek Balıkesir'de arı yetiştiriciliğine destek ve teşvikleri başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla  Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve teşvikleriyle yaygınlaşıyor. Bu kapsamda Kepsut'taki arı yetiştiricilerine arı yemi desteğinde bulunuldu. 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, şunları söyledi: 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz şehrimizde Tarım ve Hayvancılık ile ilgili çiftçimize büyük hizmetler sunuyor.

Bunlardan sadece bitanesi olan Arı Yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize Arı yemi desteği Balıkesir'imizin tüm ilçelerinde çiftçilerimize teslim ediliyor.

Bugün Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Serkan Akça ile birlikte ilçemiz arı yetiştiricilerine Arı Yemlerini teslim ettik.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz olmak üzere kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Serkan Akça ve emeği geçenlere teşekkür ederim."

Editör: Haber Merkezi