TÜRKİYE'nin önemli sivil toplum kuruluşları arasındaki MÜSİAD'ın Balıkesir Şubesi'nde nöbet değişimi yaşandı. 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Balıkesir Şube başkanlığı için tercihini Erdem Özer'den yana kullandı. 
MÜSİAD şube başkanlığını iki dönemdir sürdüren Tuncay Yıldız bayrağı aynı zamanda Balıkesir Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi olan Pehlivan Orman Ürünleri Şirketi'nin patronu Dursunbeyli başarılı iş insanı Erdem Özer'e devretti.

YETKİYİ GENEL BAŞKANDAN ALDI
MÜSİAD Genel Merkezinde yetkilendirme belgesini Genel Başkan Abdurrahman Kaan'dan teslim alan Erdem Özer, üstlendiği görevi layıkıyla yaparak Balıkesir ekonomisi yanı sıra üyelerine katkı sağlamaya çalışağını ifade etti.
Özer, "Bu görevin, birlik ve beraberlik içinde; Balıkesir’imize, iş dünyamıza ve MÜSİAD'ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.
Rabbim böyle büyük bir camiada görevimizi hakkıyla yapabilmek nasip etsin.
Bu süreçte beni bu göreve layık gören ve güzel düşüncelerini aktaran herkese teşekkür ederim." mesajıyla duygularını dile getirdi.

BALIKESİR'E YATIRIM MÜJDESİ
MÜSİAD'ın Balıkesir'deki yeni başkanı Erdem Özer, balikesirim.net'e yaptığı açıklamada, ülke genelinde önemli proje ve faaliyetler gerçekleştirerek, ekonomiye ciddi katkılar yapan MÜSİAD çatısı altındaki iş insanlarının yatırım için dikkatini Balıkesir'e çekmeye çalışacağını kaydetti.
Özer şöyle konuştu: 
"Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan bey ile görüşmemizde Balıkesir'e yapmayı planladıkları yatırım konusu da gündeme geldi. 

KAANLAR GIDA BALIKESİR'E GELEBİLİR
Genel Başkanımızın yönetim kurulu üyesi olduğu Kaanlar Gıda, Türkiye’nin ilk 5 peynir üreticisi arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Balıkesir'e gelerek sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla  görüştükten sonra Organize Sanayi Bölgesinde  incelemelerde bulunmuşlardı. 
Yeni yatırım noktasında süt üretiminde önemli bir merkez olan Balıkesir'i tercih edeceklerine inanıyoruz. Görüşmemizde olumlu sinyaller aldığımı söyleyebilirim. 

BALIKESİR'İN ÖNE AÇIK
Ulaşım noktasındaki sorunlarını çözen Balıkesir, yakın gelecekte önemli yatırımları da çekecektir. Görevimiz sırasında şehrin diğer ekonomik değerleriyle ortaklaşa hareket ederek Balıkesir'imize ve üyelerimize faydalı işler yapmanın gayreti içerisinde olacağım. "


Pehlivanlar Orman Ürünleri şirketiyle başarı hikayelerine imzasını atan Erdem Özer, Ticaret Odası yönetim kurulu üyeliği yanında MÜSAD Şube Başkanı sıfatıyla da ekonomi dünyasına katkı sunmayı sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi