Her ne kadar Bitcoin ve kripto paralar alım satım süreçleri için kripto para borsalarına üyelik en popüler yöntem olsa da bu yöntemin bilinen farklı dezavantajları bulunmaktadır. Bu dezavantajlar arasında bir kripto para borsasına yatırım yapmak için en az 1 gün gibi bir sürenin gerekmesi ve genellikle banka hesapları üzerinden yatırım yapılabilmesi gelmektedir.

Ancak bütün bu sürecin daha kolay yapılabileceği gelişmiş bir kripto para yatırım aracı bulunmaktadır. Aslında buna tam olarak araç demek de çok doğru olmayacaktır. Çünkü NakitCoins, kripto para alış satış işleminin fiziki bir kripto para platformu olmasıdır.

NakitCoins kripto para alım satımını tıpkı bir döviz bürosundan döviz alımı ya da satımı yapmak kadar kolay gerçekleştirilmesini sağlamaktır.

Şu anda Türkiye’nin 3 farklı şehrinde yer alan fiziki kripto para alım satımı yapılması sağlanmaktadır. Bu bürolar şu anda Türkiye’nin İstanbul, Ankara ve Antalya şehirlerinde faaliyet göstermektedir.

NakitCoins ortaklık programı

akitCoins’in kullanıcılarına sunduğu bir diğer farklı ve gelişmiş özelliklerden biri de farklı kurumlarla yapılan ortaklıklar aracılığıyla dileyen her finansal iştirakin kolayca NakitCoins işletmesi gibi hareket edebilmesidir.

NakitCoins şubesi olarak başvuruda bulunmak isteyen Türkiye’nin herhangi bir yerinde bulunan kuyumcu ya da döviz bürosu gibi kıymetli meta alış satışı yapan işletmeler de birer NakitCoins şubesi olarak faaliyet gösterebilmektedir.

Bu nedenle aslında resmi olarak 3 farklı şehirde yer alan NakitCoins’in bu şekilde Türkiye’nin çok farklı şehirlerinde de NakitCoins işlemleri kolayca yapılabilmektedir.

NakitCoins ile kripto para alım satımını anında yapın.

NakitCoins ile yapılacak kripto para alım satımı yapmak anlık olarak kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için öncelikle NakitCoins mobil uygulamasını indirmelisiniz. Bu uygulamayı aynı şekilde bir kripto para cüzdanı olarak da kullanabilirsiniz.

NakitCoins kripto para cüzdanına farklı cüzdanlarda bulunan kripto paralarınızı transfer edebilirsiniz.

Ayrıca mobil uygulama üzerinden yapılacak olan işlem eğer kripto para alımı ise anında uygulama üzerinden yapacağınız tanımlama ile alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız miktarı doğrudan NakitCoins şubesinde yer alan görevliye iletmeniz halinde almak istediğiniz miktar doğrudan NakitCoins hesabınıza yansıtılmış olacaktır.

Yine kripto para satış işlemi de NakitCoins şubelerinden kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için de yine NakitCoins uygulamasında yapacağınız satış işlemini tanımlamalısınız. Bu tanımlamayı yaptıktan sonra NakitCoins bürosundan satış işlemine ilişkin kodu görevliye iletmeniz yeterli olacaktır.

Bu kadar kolay bir şekilde kripto paralar için hem alım hem de satış işlemi NakitCoins üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Siz de hızlıca işlemi gerçekleştirmek ve kripto para alıp satmak istiyorsanız NakitCoins’i tercih ediniz.

(bu bir tanıtım yazısıdır)

Editör: Haber Merkezi