Balıkesir Ticaret Odası'nın (BTO) 2 Nisan'daki seçimlerini kazanan ekip kendi arasında yaptığı seçimle Yönetim Kurulu Başkanıyla Meclis Başkanını belirledi. 

Ünlü işadamı Faruk Kula'nın oğlu olan Rahmi Kula'nın yönetim kurulu başkanlığı bu kez BTO Meclisi'nde yapılan oylamayla tescillendi. Okan Telaşeli ise Meclis Başkanı oldu. 

Rahmi Kula başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Metin Baykan,  Emrah Bilcanlı,  Ender Akça, Cem Soydan  Orçun Eğinlioğlu, Volkan Altınöz, Barış Aydın, Erdem Özer, Onur Ortaköylü ve Faruk Demiraslan.
18 Meslek Komitesinden oluşan 47 kişilik BTO Meclis üyeleri daha sonra Meclis Başkanı yardımcılarını belirledi. AK Partili işadamı Okan Telaşeli Meclis Başkanlığına, Ömer Işıklar 1. Meclis Başkan Yardımcılığına, İbrahim Onur ise Meclis 2. Başkan Yardımcılığına getirilirken Burak Sezginsoy da Meclis Kâtip Üyesi oldu.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeliklerine ise,  Emrah Bilcanlı, Okan Telaşeli, Hüseyin Yüksel Camcıoğlu, Cem Ovacık, Barış Aydın, İbrahim Onur seçildiler. 

Abdullah Köse, Mehmet Erdoğan, Ahmet Şensoy, İbrahim Mutlu, Ogan Çağan, Tanın Güven BTO'nun Disiplin Kurulunu oluşturdu. 

BTO Başkanı Rahmi Kula, "Bize güvenen üyelerimize mahcup olmamak için tüm meclisimiz olarak bütün gücümüzle çalışacağız. Görev süremiz boyunca üyelerimizin verdiği emaneti en iyi şekilde koruyarak projelerimizi hayata geçireceğiz." mesajını vererek ekibine başarı diledi. 
Editör: Haber Merkezi