'Türkiye Tek Yürek' deprem yardım kampanyasında rekor bağış toplandı. Azerbaycan ve KKTC televizyonlarının da canlı yayınladığı ve tüm dünyadaki Türklerin duygulanarak izlediği canlı yayında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seferberliğe 1 milyon lirayla katıldı. 

7 SAAT SÜRDÜ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası başlatıldı. Depremde can kaybı ve yıkılan bina sayısı artarken Afet bölgesi ilan edilen bölgeler için deprem yardım kampanyası başlatıldı. 15 Şubat akşamı ortak yayınla tüm TV kanallarında yayınlanan 'Türkiye Tek Yürek' deprem bağışı kampanyası ile rekor bağış elde edildi

BALIKESİR'DEN YOĞUN KATILIM

Gece saat 20.00’da başlayan ve 03.00’a kadar süren kampanyada toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı. Kampanyaya ayrıca 9 milyon 10 bin adet SMS atıldı.

Balıkesir'den de binlerce kişi kampanyaya SMS  yoluyla destek verirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın 1 milyon liralık bağış yaptığını sanatçı Hülya Avşar'ın cep telefonuna gönderdiği mesajla milyonlara duyurdu. 

Bu arada Balıkesir Üniversitesi'nde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler da #TürkiyeTekYürek kampanyasına 100 bin TL bağışla katılarak alkış aldı.

ÜNLÜ İSİMLERİN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

'Türkiye Tek Yürek' deprem bağışı kampanyası; Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi