Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’u ziyaret eden Milletvekili Canbey, Balıkesir’in çevre ve şehircilik konularıyla ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Canbey; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek Ayvalık ve Savaştepe İlçelerimize TOKİ konutları yapılması konuları başta olmak üzere şehrimizin birçok konusunu, projelerini masaya yatırdığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız göreve geldiği günden bu yana Balıkesirimize desteğini hiç eksik etmedi. Bugün de görüştüğümüz konularla ilgili çok güzel destekler verdi. Kendisine şehrimize verdiği bu önemli destekler için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha yaşanabilir şehirler kurmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Marmara Kayalıkları, Marmara Adası ve Eşek Adası Doğal Sit Alanlarının, “Kesin Korunacak Hassas Alan” olarak tescil ve ilan edildiğine de değinen Milletvekili Canbey; “Balıkesir’imize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

IŞIKGECE'YE HAYIRLI OLSUN

Öte yandan kısa bir süre önce Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Ayşe Ayşin Işıkgece’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Mustafa Canbey, Sayın Bakana görevinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi