YENİ KARESİ YÜKSELİYOR


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BALTOK’un (Balıkesir Toplu Konut A.Ş.) Nisan 2017'de temellerini attığı 1334 konutluk dev proje hızla yükselirken, yeni toplu konut projelerinin de startı verildi. Yeni Karesi'de ilk etap konutlar 2019 Mart ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 


BAŞKAN KAFAOĞLU BALTOK'TA
BALIKESİR'in AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin yeni yüzü olacak Yeni Karesi'yi inşa eden BALTOK'u ziyaret etti, şirket yönetim kurulu başkanı Mustafa Bahçeci'den bölgenin son durumu hakkında bilgi aldı. 
Mustafa Bahçeci, kendisine aynı zamanda Balıkesirspor Kulübü'nü teslim eden başkan Zekai Kafaoğlu'nu kapıda karşıladı. 


Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan BALTOK ile Balıkesir'i yeniden inşa etmeye hazırlanan Zekai Kafaoğlu, BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Bahçeci ve şirket personeliyle ziyaretinin anısına fotoğraf çektirdi.


İLK TESLİMAT MART 2019'DA
Balıkesir'e yeni ve örnek bir yaşam alanı kazandıracak bin 334 daireden oluşan Yeni Karesi konutların son durumu hakkında başkan Kafaoğlu'nu bilgilendiren Bahçeci, ilk etapta teslim edilecek 530 konutun dış cehpe çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 


ÖRNEK DAİRE GÖZ KAMAŞTIRDI
Yeni Karesi'de daire satışları devam ediyor. Körfez Çevre Yolunun Telsiz Tepe mevkiinde 15 katlı 24 bloktan oluşan konutların ilk etabı tamamlanmak üzere. Bölgeden konut sahibi olmak isteyenlerin gezdiği örnek daire ise gözleri kamaştırıyor. Baltok konutlarıyla ilgili  0 850 840 80 10 nolu telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.


İKİ YENİ KONUT PROJESİ DAHA
BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, 'Mutlu İnsanlar Şehri'nin insanlarını ucuz ve yaşanabilir alanlarda konut sahibi yapmak amacıyla iki yeni projesi daha hayata geçirecek.
BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci, Yeni Karesi'den sonra iki yeni projenin daha startını verdiklerini söyledi.  


DAR GELİRLİLERE UCUZ KONUT
Dar gelirli ailelere yönelik Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yapmayı planladıkları 1000 konutluk proje için çalışmaların son aşamaya geldiği bilgisini veren Bahçeci, Eski Kepsut yolu üzerine de ticaret merkezini de kapsayan konut projesi uygulayacaklarını bildirdi. 

Balıkesir'de 26 yıllık hayal gerçek oluyor
Bahçeci, Bandırma ve Körfez bölgesindeki dar gelirli vatandaşlar için konut üretiminin Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun talimatıyla yeni dönemin planlarına alındığını sözlerine ekledi. 


KAFAOĞLU: CAZİBE MERKEZİYİZ
Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise şunları söyledi: 
"Balıkesir artık bir cazibe noktası haline geldi. İstanbul-İzmir Otoyolu buradan geçiyor. Balıkesir demiryolu, havayolu ve otobanlarla odak şehir haline geldi. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Manisa, İzmir doldu ve oralarda ciddi bir hareketlilik oldu. 
Bu arada keşfedilemeyen bir Balıkesir kalmıştı, şimdi Büyükşehir ile beraber herkesin dikkatini çekmeye başladı.  Cazibe merkezine dönüşmekte olan Balıkesir'de BALTOK ile bu değişim ve gelişime kendimizi hazırlıyoruz."

YENİ KARESİ HAKKINDA
BALTOK A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Yeni Karesi Konut projesi Balıkesir'in Karesi ilçesinde konumlanıyor. 
Proje Edremit çevreyolu üzerinde 3,5 kilometre mesafede bulunan Telsiz Tepesi mevkiinde yer alıyor.
226 bin 258 metrekare inşaat alanına sahip olan Yeni Karesi Konut projesi 15 katlı 24 blok yer alıyor. 


26 FARKLI DAİRE TİPİ
Yeni Karesi Konut projesi karma konsepte sahip ve 26 farklı daire tipi var.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Yeni Karesi Konut projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 205 metrekare arasında değişiyor.
DOĞAYLA İÇ İÇE YAŞAM
Balıkesir'e yeni ve örnek bir yaşam alanı kazandıracak bin 334 daireden oluşan Yeni Karesi'de 46 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor. 


OKUL, CAMİ ve YAŞAM ALANLARI
Yeni Karesi Konut projesi 76 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Bölgede site sakinlerine özel 12 derslikli ilkokul, kreş, spor tesisi, 1000 kişilik cami, çarşı, 100 kişilik konferans salonu, süpermarket, kafeler, resotranlar, terzi, kuru temizleme, kuaför ve güvenlik yer alıyor.


BALTOK HAKKINDA
Altyapı, üst yapı, sosyal donatı alanları ile bütünleşik yaşam alanları oluşturabilmek; modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konut projeleri üretmek amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesi ile 2015 yılında kurulmuştur. 
Şehrin doğal ve tarihi yapısını bozmadan, hızlı ve ekonomik bir şekilde geliştirdiği projelerle, çarpık kentleşmeyi önlemek ve kente modern yaşanılabilir alanlar kazandırmak misyonuyla ilerlemektedir. 
Bu doğrultuda kalite, konfor ve güvenlik unsurlarının bir arada bulunduğu çevreye duyarlı yaşam alanları üretmeyi kendine görev olarak üstlenmiştir. 
Balıkesir’de ihtiyaçlara cevap veren yenilikçi projeleri ile yaşam standartlarını yükseltecek çok sayıda modern yerleşim birimini hayata geçirmeyi hedeflemektedir. 
Artan istihdam ile oluşacak konut talebini karşılayarak sürdürülebilir şehirleşme sağlamak üzere geliştirilen, “1.Etap 1334 dairelik YENİ KARESİ” ile, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle gerçekleştirdiği ilk projesini 16 Ekim 2015‘de halka sunmuştur.

Editör: Haber Merkezi