DKY İnşaat’ın satışta olan konut projeleri DKY Kartal, DKY Business Kartal, DKY Sahil Kartal ve DKY ON Kâğıthane’dir. Her şeyin bir tık fazlası sloganıyla ön plana çıkan DKY Kartal, günümüzde birçok kişinin gözdesi hâline gelmiştir. Çünkü evden beklenen her şeyin fazlası bu projede rahatlıkla bulunabiliyor.

Manzaranın güzel olmasına özen gösteriyorsanız DKY Kartal tam aradığını konut projesidir. Geniş ve konforlu eve sahip olmak isteyen insanlar bu projeyi tercih ediyor. Çocukları için yemyeşil geniş park arayışında olanların da gözdesi hâline gelmeyi başarmıştır. Sosyal imkânlar fazla olduğu için istediğiniz kadar aktivite yapabilirsiniz. Konum, ulaşım, yatırım ve yüksek tavan açısından memnuniyetinizi kazanacaktır.

DKY Business Kartal

Manzara yönünden iş insanlarının beklentisini fazlasıyla karşılayan DKY Business Kartal, sizin de memnuniyetinizi kazanmayı başaracaktır. Özellikle iş görüşmelerine sıcaklık katması bakımından fazlasıyla ilgi gören bir proje olduğu rahatlıkla söylenebilir. Teras katında bulunan roof, panoramik görüş imkânı sunduğu için iş görüşmelerinin vazgeçilmez tutkusu hâline gelmiştir.

Eşsiz manzarayla iş görüşmesi yapmak ve ortaklarının, müşterilerinin ilgisini çekmek isteyen kişiler DKY Business Kartal’da aradığını buluyor. İş aralarında görüşmelerinize lezzet katmak için de bu projeyi tercih edebilirsiniz. Görüşme sonrasında misafirlerinizi 470 kişilik yemek salonunda ağırlayabilirsiniz. Daha az kişi geldiyse 58 kişilik restorana geçme imkânınız olduğunu bilerek hareket etmeniz mümkündür.

DKY Sahil Kartal

Hayatına güzellik katmak isteyenler soluğu Sahil’de alıyor. Kartal sahilinin denizine ilk parselden yükseldiği için DKY Sahil Kartal’a gösterilen ilgi oldukça fazladır. Adanın manzarasının önü kapanmadığı için gözlerinizi kamaştıracak güzellikteki manzarayı her zaman izlemeniz mümkündür. Hangi dairesinde olursanız olun panoramik manzarasından faydalanabileceksiniz. Ayrıca ev yaşantınız da huzur dolu olacaktır.

Sahil Yolu, projenin ilgi görmesini sağlayan unsurlardan birisidir. Çocuğu olan aileler yemyeşil parkı ve sahili sebebiyle bu projenin avantajlarından yararlanmak istiyor. Sadece parkları değil, aynı zamanda çiçek bahçeleri de olduğu için huzurlu günler geçirmeniz artık çok da zor değil. Yürüyüş ve bisiklet yolları sayesinde sabah egzersizlerinizi yapmakta sıkıntı çekmezsiniz.

DKY ON Kâğıthane

Hayata açık bir sitede yaşamak isteyenlerin ilk tercihi her zaman DKY ON Kâğıthane oluyor. DKY İnşaat hemen her projede hayata açık olmayı tercih ettiği için müşterilerinin beklentilerini karşılamayı başardığı söylenebilir. Kendileri gibi hayata açık olan insanlara yönelik projeleriyle sektörde adını duyurmuştur. Kendinize uygun yaşam platformu arayışındaysanız DKY ON Kâğıthane hakkında araştırma yapabilirsiniz.

Şehrin yeni sesleri olmak isteyen insanlar arasında bulunuyorsanız DKY İnşaat, projeleriyle memnuniyetinizi kazanacaktır. Hayal kurarken dış dünyada samimiyetle yaşamanız zor değildir. İletişim kurmak, sorgulamak ve paylaşmak DKY ON Kâğıthane’de imkânsız olarak düşünülmez. Bu sebeple huzur dolu bir yaşam alanı için mutlaka DKY ON Kâğıthane’yi önceliklerinize eklemelisiniz.

Editör: Haber Merkezi