BESOB Başkanı Rıza Tekin’in kızı Deniz Tekin ile Kadir Dursun’un nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıyarken, kentin önde gelen isimleri bu mutlu güne şahitlik etti. Rana-Rıza Tekin ile Tenzile Küçük ve Kuddusi Dursun ailelerinin mürüvvet heyecanına ortak olan Balıkesir protokolü ve esnaf camiası, genç çiftin mutluluğunu dualar ve coşkulu alkışlarla paylaştı.
Hayatlarını ortak bir geleceğe adayan kıymetli çiftimiz Deniz ve Kadir’i, onları sevgiyle büyütüp bugünlere getiren değerli Tekin ve Dursun ailelerini tüm kalbimizle tebrik ediyoruz. Bu güzel beraberliğin hem ailelerine hem de Balıkesir camiasına bereket, neşe ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.
İki güzel ailenin evlatlarının mürüvvetine eriştiği bu müstesna gün, sadece bir düğün cemiyeti değil; dostluğun, vefanın ve ortak sevinçlerin kalpleri birleştirdiği bir vuslat gecesine dönüştü. Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan Kaline Davet ve Düğün Salonu, ışıl ışıl atmosferi ve etrafa yayılan neşeli tebessümlerle unutulmaz bir akşamın ev sahipliğini üstlendi.
Şehrin iş, siyaset ve esnaf dünyasının önemli isimleri, bu özel anda genç çiftin ailelerini yalnız bırakmamak adına salondaki yerlerini aldı. Protokolün ve halkın iç içe olduğu bu içten gecede, Balıkesir’in geniş ve köklü ailesinin gücü bir kez daha hissedildi. Her bir konuk, genç çiftin gözlerindeki mutluluk ışığına ortak olmanın heyecanını yaşadı. Aşkın, sadakatin ve ortak bir geleceğin sözlerinin verildiği o anlarda salonda adeta zaman durdu; atılan her imza, salondaki davetlilerin coşkulu alkışlarıyla taçlandı.
Balıkesir’in kalbinde iz bırakan bu anlamlı düğün cemiyeti, esnaf zümresinin ahilik anlayışından gelen dayanışma ve kardeşlik ruhunu bir kez daha en güzel şekilde gözler önüne serdi. Dostların bir araya geldiği, samimiyetin ve duaların yükseldiği bu akşam, hafızalarda tazeliğini uzun süre koruyacak bir iz bıraktı.
Düğün boyunca bir an olsun yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Rana-Rıza Tekin ve Tenzile Küçük ile Kuddusi Dursun aileleri, konuklarını kapıda karşılayıp tek tek ilgilendi. Evlatlarının mürüvvetini görmenin haklı gururunu ve tarifsiz duygusallığını yaşayan ailelerin misafirperverliği, cemiyete sıcak bir yuva samimiyeti kazandırdı.
Genç çiftin bu en özel "Evet" sözüne şahitlik eden isimler ise geceye ayrı bir değer kattı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, milletvekilleri Mustafa Canbey ve İsmail Ok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) çiçeği burnunda Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, bu kutlu ahde ortak olarak çiftin heyecanını paylaştı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde, müziğin ve coşkunun ritmiyle pisti dolduran davetliler, Deniz ve Kadir çiftinin mutluluk dolu danslarına eşlik etti. Paylaşıldıkça çoğalan neşe, salondaki her köşeye yayıldı; gözlerde biriken sevinç gözyaşları, iyi dileklerle harmanlanarak unutulmaz hatıralara dönüştü
Hayatlarını ortak bir geleceğe adayan kıymetli çiftimiz Deniz ve Kadir’i, onları sevgiyle büyütüp bugünlere getiren değerli Tekin ve Dursun ailelerini tüm kalbimizle tebrik ediyoruz. Bu güzel beraberliğin hem ailelerine hem de Balıkesir camiasına bereket, neşe ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.
Yüce Rabb’imizden, genç çiftimize bir ömür boyu sevgi, saygı ve kırılmayan bir muhabbet içerisinde yaşayacakları, huzur dolu bir yuva nasip etmesini diliyoruz. Adımları hep mutluluğa, yolları daima aydınlığa çıksın; birliktelikleri kaim, sevgileri bir ömür daim olsun.