Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Güney Marmara Adalar Hattı’nda Erdek Narlı İskelesi’nden yapılan feribot seferlerini 30 Kasım 2025 itibariyle sonlandırdığını duyurdu.
GESTAŞ, Güney Marmara Adalar Hattı’nda Narlı İskelesi’nden düzenlenen feribot seferleri ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Bilgilendirmede, Narlı İskelesi’nden düzenlenen feribot seferlerinin 30 Kasım tarihinde durdurulacağı belirtildi.
GESTAŞ, Narlı İskelesi’nden gerçekleşen Güney Marmara Adalar Hattı seferlerinin 30 Kasım 2025 itibarıyla durdurulacağını açıkladı. Şirket, iskelenin mevcut fiziki yapısının zamanla yıpranması, altyapının güvenli operasyonlara izin vermemesi ve yanaşma ile yolcu tahliye işlemlerinin emniyetli biçimde yürütülememesi nedeniyle hattın geçici olarak sonlandırıldığını belirtti.

Açıklamada, seyir ve yolcu güvenliğinin öncelik olduğu vurgulandı.





