ALTIEYLÜL'E ÇOK YAKIŞTI

BALIKESİR'in sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına artı değer katan çalışmalarıyla dikkat çeken Altıeylül Belediyesi'nin kalıcı yatırımları arasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi 10 numaralı şehire çok yakıştı.

HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

İLDEKİ 12 ilçeden daha fazla nüfusa sahip Bahçelievler Mahallesindeki 28 dönüm arazi üzerine inşa edilen ve bir çok aktivitenin yapılabildiği tesisler kapılarını vatandaşlara açtı. Balıkesirliler haftanın 6 günü açık olacak tesislerden 444 06 09 numaralı telefon aracılığıyla kayıt yaptırarak yararlanabilecek.

BAŞKAN GURURLANDI

ALTIEYLÜL Belediye Başkanı Hasan Avcı, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu yaşam alanından bu gece çekilen fotoğrafları, "Projesinden yapımına kadar emeği geçen tüm personelimize çok teşekkür ediyor, güzel günlerde kullanmak dileğiyle ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz." notuyla paylaştı.

Paylaşımının altına bırakılan yorumlarda başkan Hasan Avcı teşekkür yağmuruna tutuldu.

"Sosyal belediyecilik işte böyle uygulanır" notunu düşen Süleyman Kaba adlı vatandaş, "Sizin nezdinizde emeği geçen bütün belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim değerli Hasan Avcı başkanım. Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Altıeylül İlçemize ve Bahçelievler mahallemize gerçekten çok yakıştı kutluyorum sizi. Sosyal belediyecilik işte böyle uygulanır. Tebrikler sevgi ve selamlarımla." ifadeleriyle duygularını paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi