Diyarbakır Sur'da güvenlik güçlerinin yürüttüğü ve Jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, teröristlerin kurduğu ve silah arkadaşının şehit düştüğü kahpe pusuda yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Yazak hekimlerin müdahalesi ve sevenlerinin dualarıyla hayati tehlikeyi atlattı. 

Jandarma Özel Harekât birliğinde görevli  25 yaşındaki  Dursunbeyli Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Yazak, Diyarbakır Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından dün ambulans uçakla Ankara GATA'ya sevk edilmişti. 

Dünyanın önemli tıp merkezleri arasında gösterilen Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) uzman hekimlerinin yaşama döndürdüğü Gökhan Yazak'ın hayati tehlikeyi atlattığı balikesirim.net muhabirlerinin edindiği bilgiler arasında yer aldı.


ANNESİ KINALI KUZUSUNUN YANI BAŞINDA

Bu arada, Dursunbey Kaymakamlığı'nın tahsis ettiği araçla Ankara'ya gönderilen kahraman mehmetçikin ailesi oğullarıyla buluştu. GATA'da tedavisine devam edilen Gökhan Yazak'ın hayati tehlikeyi atlatması ailesinin acısını hafifletti. Anne ve babasıyla ele ele tutuşan Uzman Çavuş, bebek katillerine karşı mücadele veren silah arkadaşlarına selam yolladı.
 

YSK BAŞKANI KAHRAMAN HEMŞEHRİSİNİN YANINA KOŞTU!

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK)  Balıkesirli  Başkanı Sadi Güven de haberi duyar duymaz soluğu GATA'da aldı.
Dursunbeyli hemşehrisi Gökhan Yazak ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Sadi Güven, "Kardeşimizin durumu gayet iyi. Hayati bir tehlikesinin bulunmadığını öğrendim. Kardeşimiz en kısa zaman içerisinde inşallah aramıza dönecek" açıklamasında bulundu. 

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ MEHMET TÜM DE ZİYARET ETTİ


Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm de, Diyarbakırın Sur ilçesindeki çatışmada yaralanan, Dursunbeyli Uzman Çavuş Gökhan Yazak'ı Ankara GATA,da ziyaret etti. Doktorlardan durumu ile ilgili bilgi aldı. Tüm, "Kayati tehlikesi olmamasına sevindim, acil şifalar diliyorum" mesajını paylaştı.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi