AK PARTİ İl Kadın Kolları Başkanı Av. Pakize Mutlu Aydemir'in koordinesinde Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen 'Babalar Günü' programının süpriz konukları Huzurevi sakinleri oldu.

Kutlama programına Ak Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı ile İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıklıoğlu da katıldı.

Ak Parti kadın kolları üyeleri misafirlerine ikramlarda bulunarak, hep birlikte 'Babalar Günü' pastasını kesti. Huzurevi sakinlerinin sorunlarının da dinlenildiği buluşmada yaşlılar, özellikle Ak Parti döneminde yaşadıkları ortamın çok daha refaha kavuştuğunu, çok mutlu ve huzurlu olduklarını dile getirdi.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Pakize Mutlu Aydemir, Anneler Gününde Huzurevine ziyarete gidip, onların sorunlarını yerinde dinleyip, ihtiyaçları olan masa ve sandalyeleri temin ettiklerini hatırlatarak, babalar günü dahil her zaman yaşlıların yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Program huzurevi sakini İsmet amcanın sazı eşliğinde söylediği şarkılar ve Zuhal teyzenin Aydemir'e hitaben yazdığı şiiri okumasıyla tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi