banner307

banner401

banner400

banner319

Balıkesir'de ekmek fiyatına yılın ilk günü zam

Yeni yılla birlikte bir çok ürün, hizmet ve vergi oranlarındaki artışlar uygulanmaya başlandı. Kervana fırıncılar da katıldı. Balıkesir'de 200 gramlık ekmeğin satış fiyatında ayarlama yapıldı. Büyükşehir Belediyesinin sahibi olduğu Fırıntaş da ürün fiyatlarını güncelledi.

GÜNCEL 01.01.2021, 12:06 08.01.2021, 21:09
Balıkesir'de ekmek fiyatına yılın ilk günü zam

Korona salgını kabusuyla 2020'yi geride bırakan vatandaşlar 2021'e elektrik, doğalgaz, vergi, trafik cezalarındaki artış ve ekmek zamlarıyla gözlerini açtı. 

BALIKESİR 2020'ye
EKMEK ZAMMIYLA GİRDİ

FIRINCILAR Odasının yaptığı, ilgili makamların onay verdiği ekmek zammı, yeni yılın ilk günüyle beraber yürürlüğe koydu. 

Balıkesir'de 200 gramı 1 lira 50 kuruşa satılan ekmeğin yeni fiyatı 1 lira 75 kuruş oldu.

KÖY EKMEĞİNDE FARKLI TARİFE

Köy ekmeğinin ise bin 500 gramı 6.5 liradan 7 liraya yükseldi. Kimi fırınlar ise köy ekmeğinni fiyatını 8 lira yaptı.

HER YILBAŞI 25 KURUŞ

Balıkesir'de fırıncılar ekmeğe son zammı 2020 yılının ilk günü yapmış ve 200 gram ekmeğin fiyatı 25 kuruş artırılmıştı.

Bir yıl aradan sonra gramaj aynı kalırken fiyat yine 25 kuruş artırıldı ve 1.5 lira oldu.

GÖZLER FIRINTAŞ'TA 

Bu arada gözlerin çevrildiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin sahibi olduğu Fırıntaş'ta ekmek fiyatlarını güncelledi.

Balıkesir halkına ucuz ve kaliteli ekmek üretmesi amacıyla kurulup faaliyetini sürdüren Fırıntaş özel fırınların yaptığı zamma katıldı.

Fırıntaş 300 gramlık ekmeğin fiyatını 1,50 liradan 1 lia 75 kuruşa  çıkardı. Fırıntaş, diğer ekmek tiplerine de zam yaptı.

 

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Namaz Vakti 31 Mart 2023
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü

Gelişmelerden Haberdar Olun

@