Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugünkü oturumunda, meclis üyelerinin Şubat ayı huzur haklarının depremzedelerin ihtiyaçları için kullanılmak üzere bağışlanma kararının yanı sıra Balıkesir’de konutlarda ikamet eden depremzedelerin kullandıkları sudan 15 tona kadar ücret alınmamasını kararlaştırdı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın deprem bölgesinde görevlendirilmesi dolayısıyla Meclis Başkan Vekili Ramazan Bahçavan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin ortak imzasıyla verilen önerge doğrultusunda; Balıkesir’e gelen ve muhtelif konutlarda ikamet etmeye başlayan depremzede vatandaşların kullandıkları suyun birinci kademeye kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması oy birliğiyle kabul edildi.

1 AMBULAS, 2 CENAZE ARACI

Büyükşehir Belediye Meclsinin bugünkü oturumunda ayrıca, Balıkesir'de gıda sanayisi sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın şartsız bedelsiz 1 adet ambulans ve 1 adet cenaze aracı ile yine gıda sanayisi sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın 1 adet cenaze aracı hibesi oy birliğiyle kabul edildi.

Editör: Haber Merkezi