Asrın felaketi sonrası İçişleri Bakanlığı'nca Osmaniye'deki Koordinasyon Merkezi'nde görevlendirilen Balıkesir ekibi, şimdi de depremin etkilediği 10 ilimizden biri olan Malatya'da konuşlandı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Fen İşleri, Kent Estetiği, Kırsal Hizmetler, Yol Yapım Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler Malatya'ya yönlendirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da Malatya'ya gitti.  

Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir'in de aralarında bulunduğu isimlerle birlikte Malatya'da incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz, bölgede yaraların sarılması adına yapılması gereken işleri planlayıp Balıkesir'den gelen ekibi yönlendirerek çalışmalara başladı.

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yılmaz, "Tüm birimlerimizle, tüm mesai arkadaşlarımızla biz kocaman ve güçlü bir aileyiz!

Deprem bölgesinde gösterdikleri olağanüstü mücadele için tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Zor şartlarda, büyük işler başardılar, başarmaya da devam ediyorlar.


Allah hepsinden razı olsun." mesajıyla ekip arkadaşlarına teşekkür etti. 

MUTLU AYDEMİR: DEVLET MİLLET ELELE

Asrın felaketi sonrası gittiği bölgede depremzedelerin yayında yer alan Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir de, yaptığı açıklamada, "Her alanda büyük gayretlerle çalışan hizmetinin karşılığı ödenmez sağlık çalışanlarımız “sağlık çadırı’nda bir araya geldik. Kızılay’ımızda her zamanki gibi sahada durmaksızın devam ediyor,psikolojik destek vererek çocuklarımızla oyun alanı hazırlayan ,kırtasiye oyun malzemesi dağıtan Kızılay gönüllülerimizle Malatya’mızın yanındayız ! Şimdi Birlik Zamanı Devlet millet el ele Yaraları Birlikte Saracağız…" dedi.
 

Milletvekili Aydemir, 15 gündür deprem bölgesinde çalışıyor.

Editör: Haber Merkezi