SON dakika haberine, Balıkesir'in meşhur Hal Lokantası'nın sahibi Mustafa Ermiş vefat etti. Çorbacı Sarı Kemal olarak da bilinen Alaca Mescid yanındaki lokantanın işletmecisi, Ermiş'in ani ve şok ölümü teessürle karşılandı.

İŞYERİNDE YERE DÜŞTÜ

Üzücü haber bugün akşam saatlerinde geldi. Tanınmış lokantacı Mustafa Ermiş, işyerinde iken bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Hemen hastaneye kaldırılan Ermiş, hekimlerin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İlk bilgilere göre, Mustafa Ermiş'in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Acı haber kısa sürede duyuldu ve ailesi başta olmak üzere, lokantacı camiasıyla sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

2 ÇOCUK BABASIYDI

Mustafa Memiş 55 yaşında ve 2 çocuk babasıydı.

Cenazesi 20 Temmuz Çarşamba günü ikindi vakti Paşaalanı Mahallesindeki Arabacıoğlu Camisinden kaldırılacak.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

ESNAF DÜNYASININ SEVİLEN İSMİYDİ

Balıkesir'in sevilen isimleri arasındaki Mustafa Ermiş, bir dönem Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi ve Lokantaclar Odası yönetimlerinde görev almıştı. 

LOKANTACILAR ODASI MESAJ YAYIMLADI

Balıkesir Lokantantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, yayınladığı mesajla üyelerinin ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başsağlığı mesajında Yıldız, "Alaca Mescit yanında bulunan Hal Lokantasının Sahibi Mustafa Ermiş hayatını kaybetti. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi