BALIKESİR'in Bandırma girişindeki trafik keşmekeşliğini ortadan kaldıran köprülü kavşak ve bağlantı yollarının açılışı yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Sanayi ve ticarette önemli bir merkez olan Bandırma'yı yatırımlarımızla güçlendiriyoruz. Bandırma Girişi Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolları ile; kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşım tesis ediyoruz" diyerek hizmetin hayırlı olmasını diledi.

BİZ DE VARIZ!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, üzerinde ısrarlı şekilde durarak takipçisi olduğu Bandırma Girişi Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yollarının açılış törenininde büyük gurur yaşadı. 

Yılmaz; "Balıkesir'imizde; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetimizin destekleriyle büyük yatırımlara imza atıyoruz.

Türkiye Yüzyılı Vizyonunda; Balıkesir olarak biz de varız. Böyle bir eseri şehrimize kazandırdığımız için mutluyuz. Hayırlı olsun!" dedi.

Açılış törenine Vali Hasan Şıldak, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, mileltvekilleri Adil Çelik, Musafa Canbey ile Yavuz Subaşı ve diğer ilgililer katıldı. 

BALIKESİR KUZEY-BATI
ÇEVRE YOLU TEMELİ ATILIYOR

Bu arada. Bandırma'daki programının ardından Balıkesir'e gelen bakan Adil Karaismailoğlu, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, ihalesi geçtiğimiz günlerde  gerçekleşen Balıkesir Kuzey – Batı Çevre Yolu Temel Atma Törenine katılacak

Editör: Haber Merkezi