Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (BESOB)  6 Mayıs'ta yapılacak genel kurulu öncesi aday sayısı 3'e yükseldi. Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, mevcut başkanı bu kez de BESOB'taki koltuğundan indirmek iddiasıyla sahneye çıktı. 

Başkanlığını yürüttüğü Şoförler Odası'nda bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Tekin'e, Balıkesir'deki bazı oda başkanları destek verdi. 

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR!
Kasaplar Odası Başkanı Galip Yıldız, Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, Terziler Odası Başkanı Kazım Avcı, Celepler Odası Başkanı İsmail Balaban, Umum Madeni Eşya Odası başkanı Mehmet Kuşçu, Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan, Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı.

 

KAZIM AVCI "ABİLİK" YAPIYOR
Tekin'in basın toplantısını Terziler Odası Başkanı Kazım Avcı başlattı. Avcı, "Her ne kadar aday olmayacağım dese de  Balıkesir şehir merkezindeki 9 oda başkanı olarak biz kendisini aday olmaya ikna ettik. Hayırlı uğurlu olsun." diyerek sözü Tekin'e bıraktı.
"Görev verildiğinde alınması gerektiğini bilen kültürden geliyoruz " ifadesini kullanan Rıza Tekin, sorumluluğunun farkında olduğunu söyledi. 
 
42 BİN ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK
Rıza Tekin, şöyle konuştu:
 
 "Esnafımızın her türlü sorununu çözebileceğimizi inanıyoruz. 42 bin esnafımızın temsilcisi olmak için bu yola çıktık.  Balıkesir ve ilçelerindeki oda başkanlarıyla tüm istişarelerimizi tamamlayarak bu açıklamayı yapıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin." 
ŞOFÖRLERE VAADİNİ KISA SÜREDE YERİNE GETİRDİ
Bir soru üzerine Tekin, "Şoförler Odasında verdiğimiz sözlerin yüzde 75'ini hayata geçirdik. Geri kalanını da çok güzel bir yönetim kadromuz var.  Onları da hayata geçireceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi