BALIKESİR esnaf  ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Yunus Baysal vefat etti. 

Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Bilumum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yunus Baysal, tedavi gördüğü Balıkesir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

İstanbul'daki özel bir hastanede iki yıl önce kalınbağırsak operasyonu geçiren Baysal, hastalığının yeniden nüksetmesi üzerine yaklaşık 1.5 ay önce yakınları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. 

Balıkesir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde tedavisine devam edilen Yunus Baysal, amansız hastalığına karşı daha fazla direnç gösteremedi ve geçtiğimiz perşembe günü akşamı hakkın rahmetine kavuştu.

Vefatı esnaf ve siyaset camiasında büyük üzüntüyle karşılanan Yunus Baysal'ın cenazesi 17 Mart  Cumartesi günü  Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze törenine AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur yanında iş, siyaset ve esnaf dünyasının önde gelen isimleriyle yüzlerce seveni katıldı.

DYP'DE İL BAŞKANLIĞI  ve İGM ÜYELİĞİ YAPTI

Balıkesir'de sevilen bir isim olarak bilinen Baysal, İl Başkanlığı görevini bir süre yürüttüğü Doğru Yol Partisi'nden bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapmıştı. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanlığı yanında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanvekilliği görevlerinde de bulunan Baysal, uzun süredir de kurucusu olduğu Umum Madeni Eşya ve Bilumum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin başkanlığını yürütüyordu. 

 
Editör: Haber Merkezi