Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) başkanlığına yeniden Fevzi Apaydın seçildi.

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Rıza Tekin de Apaydın'ın yönetim kurulu listesinde yer aldı.

TŞOF 32. Olağan Genel Kurulu, ATO Congresium'da yapıldı. Tek aday olarak katıldığı genel kurulda 5 bin 138 delegenin geçerli oylarının tamamını alan mevcut Başkan Fevzi Apaydın yeniden seçildi. 

Apaydın'ın yönetiminde Rıza Tekin, Halit Yılmaz, Ünal Akdoğan, Veysel Sarı, Ali Fuat Şeker, Süleyman Şahin, Aziz Fatih Yılmaz, Mehmet Yiğiner, Ahmet Tural, Latif Altın, Ercan Soydaş, Yücel Karakaya  yer aldı.

RIZA TEKİN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Tekin, kendisinin yönetime seçilmesine vesile olan delegelere ve Balıkesir'deki 14 Şoför Esnaf Odası başkanına teşekkür etti.

"Biz ülkenin temel taşıyız, tuğlasıyız, harcıyız. Biz ülkemizi seviyoruz." diyen Tekin'in genel kurul sonrasında yayınladığı teşekkür mesajı şöyle: 

Türkiye Şöforler ve Otomobilciler Federasyonu 32. Olağan Genel kurulunda Balıkesirimizi ve Şahsımı Yönetim kurulu üyeliğine layık gören Federasyon Başkanımız Fevzi Apaydın'a, Federasyon Başkan Vekilimiz Mehmet Yiğiner 'e, bu genel kurulda bana destek için tüm yönetim kurulu üyeleriyle beraber bir gün önceden Ankaraya gelen 14 ilçe Şoförler Odaları başkanlarıma ve yönetim kurullarına, çıktığımız bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Balıkesir Şöforler Odası yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu görevimizin bir aile samimiyetiyle birlik ve beraberlik içinde olan Balıkesir Şoförler Odaları ve şoför esnafımıza hayırlı olması dileğiyle.."

Balıkesir'deki esnaf odaları başkanları Tekin'i, başarı nedeniyle tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi