Genç Sanayici İş Adamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu, Atatürk Devlet Hastanesi eski Başhekimi Murat Sabri Yılmaz'ı ziyaret etti. Başhekim Murat Sabri Yılmaz, bugüne kadar birçok yerde görev yaptığını, ancak Balıkesir’e ilk geldiği günden bu yana başta Sağlık Müdürlüğü olmak üzere belediye ve diğer resmi kurumlarla, hastane personeliyle büyük özveri ve uyum içinde çalıştığını söyledi.

Bugüne kadar Atatürk Devlet Hastanesi'nde en iyi hizmetlerin verilmesi için elinden gelen her şeyi yaptığını kaydeden Murat Sabri Yılmaz, "Görevimi alnımın akıyla tamamladığım içim huzur içinde ayrılıyorum. Umarım yeni Başhekim en iyi şekilde görevini yerine getirecektir" dedi. GESİAD Başkan Yardımcısı Dr. Mümin Temel ise başhekim’in görevini özveriyle yaptığına şahit olduğunu dile getirdi ve bir anısını paylaştı. "Başhekimi bir gün ziyarete gittiğimde koltuk değnekleriyle, tekerlekli sandalyede başhekimliği yürüttüğünü ve hastalarını muayene ettiğini gördüm ve çok duygulandım" dedi.

Başhekim Yılmaz'a, Balıkesir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dr. Mümin Temel, Yılmaz'a dernekleri adına teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi